https://mbclinica.com
Skip to main content

Hakkımızda

Sağlıklı gülümsemenin adresi mottosuyla yola çıkan deneyimli diş hekimi Melih Bayram tarafından kurulan MB Clinica, İstanbul Maltepe’de ağız ve diş tedavilerini dijital hekimlik konsepti ile sunmaktadır.

MB Clinica bünyesinde her türlü ağız ve diş sağlığı hizmetleri sunarak, hastaların kliniğimizden memnuniyetle ayrılması diş hekimliği hizmetimizin en önemli yapı taşıdır. Klinik bünyesinde; genel diş hekimliği hizmetlerinin yanı sıra implantoloji, ortodonti, telsiz ortodonti, gülüş tasarımı, pedodonti (çocuk diş hekimliği), diş eti tedavileri (periodontoloji), protez, estetik diş hekimliği ve endodonti (kanal tedavisi) alanlarında diş sağlığı hizmeti sunulmaktadır.

Teşhis ve tedavilerde diş hekimliği fakültelerinin ilgili uzmanlık branşlarına sahip diş hekimleri ile akademik bilgi ve modern teknoloji ışığında toplumun ağız ve diş sağlığının korunması her zaman önceliğimizdir.  MB Clinica vizyonunda; dijital diş hekimliği konseptinde bireysel tedavi yaklaşımı, koruyucu uygulamalar ve uygun tedavi önerimi ile sürdürülebilir diş tedavilerinde hasta memnuniyetini birincil amaç olarak görülmektedir.

Gönder
1
Merhaba 👋
Tedaviler hakkında bilgi almak istiyorum.